Woorden van vrienden

I met Hanke on the Camino in 2019. I often think of her. I had such a crush on her. She told me things, that I needed to know later on. Unfortunately I didn't quite hear her at the time... I wrote a poem, when I was on the Camino. There's a line in there ... That line is both about Hanke and someone. She liked this poem.
Bo
Op je verjaardag bezoek ik je website nog een keer. Onze levens hebben elkaar maar beperkt gekruist , maar het ware betekenisvolle ontmoetingen.
Douwe
Lieve Hanke, Gisteren kreeg ik de link naar je website Vandaag is het even stiller in mijn hoofd dan normaal Herinneringen verschuiven gedachten Liefdevolle woorden ontstaan Een kaarsje brand in een hart van steen vroeg in de ochtend Voor het eerst voel ik de betekenis; 'voor altijd in mijn hart.' Vanaf jouw overlijden draag ik twee nieuwe inzichten met me mee. Dankjewel lieve Hanke, het ga je goed! X
Shelly
Lieve Hanke, Dank voor het delen van jouw prachtige verhaal. Dank voor jouw Zijn! Ik mis je ontzettend, maar tegelijk ben je nog springlevend! Ik voel dat je er bent. Prachtige, mooie, sterke, lieve vrouw. Ik hou van jou xxx
Sandra Smits
Heel fijn en gelijk ook verdrietig om deze site te bewonderen. Ze heeft het vaker met mij over haar camino gehad. Dit jaar reis ik toevallig op de motor met mijn vrouw naar die regio en weet zeker dat ik aan haar ga denken en voelen wat ze er beleefde.
Marc

Laat een lief berichtje achter en we plaatsen het op deze website